15:00

Älvängens IK

Referat: Angered BK - Älvängens IK

Seriematch i division 3 och den spelades på en fantastisk gräsplan, så ville man rulla boll fanns alla möjligheter till det.
ÄIK började matchen på ett strålande sätt och efter 1:20 låg bollen i nätmaskorna. Laget fortsätter spela riktigt bra, men likväl står det 2-1 till dem på tavlan efter 13 minuter, smått obegripligt sett till matchbilden.
Vi försöker få igång spelet men störs av felpass i fel lägen, men innan pausen är matchen vänd återigen och ledning 2-3.
Snacket är bra i pausen, närvaron under matchen måste upp och löpningarna vara fulla när väl lägena dyker upp.
Andra halvlek är betydligt bättre genomförd och då kommer även målen. Matchen slutar 2-7 och det var klart i underkant sett till de chanser som radades upp i andra halvlek.
Det mest positiva idag var att vi hade bättre rull i backlinjen och fick till kantspelet på ett riktigt bra sätt. Dessutom en uppskruvning av närvaron i halvlek, nästa gång får det bli från minut 1. Ett par av målen under dagens match var oerhört fina fotbollsmål, riktigt kul.
Givetvis kul att Tilde och Amanda födda 2006 idag fick spela från start och gjorde det mycket bra.
Oerhört trevligt med ett arrangemang av klass med en kanonfin gräsplan, högtaleri och bollisor. Här kan många klubbar se och lära.

Angered BK-ÄIK 2-7 (2-3)
Mål: Anna Siverbo 3, Ebba Sporrong 3, Tilde Sandh 1
Varning: Anna Siverbo